Duktile jernrørsfittings og koblinger

Duktile jernrørsfittings og koblinger

Duktile jernrørsfittings og koblinger

1

16

chloe (3)

11沟槽04

 

 

Kort introduktion af vores virksomhed

Leyon Piping System Co., Ltd. Leyon har specialiseret sig i produktion af rørfittings og andre tilknyttede produkter i mere end 26 år, som omfatter rørfittings af støbejern, rillede rørfittings af duktilt jern, rørfittings i rustfrit stål, ventiler osv. Alle vores smedjern rørfittings & rillede fittings har bestået UL/FM-godkendelse!

Leyon har tre fabrikker i Kina, og vi byggede en ny automatisk linje sidste år, nu er vores årlige produktion 50.000 tons.Vores produkter kan anvendes til vandforsyning, kunstvanding, olie- og gastransport, brandbeskyttelse, selv til boligindretning.Nu har vi etableret et langsigtet forhold til kunder i mere end 90 lande.

 

Kort introduktion af duktile rørfittings

Duktile rillede rørfittings og koblinger (FM- og UL-godkendte) omfatter hovedsageligt to slags rillede produkter:

(1) rørfittings fungerer ved tilslutning og tætning såsom stiv kobling, fleksibel kobling, mekanisk T-stykke og rillet flange

(2) rørfittings fungerer ved tilslutning og overgang såsom bøjning, tee, kryds, reduktion.

Duktilt jernrør har et bredere udvalg af samlinger til rådighed end noget andet rørmateriale.Dette giver duktilt jernrør større alsidighed og fleksibilitet i rørledningsdesign og installation for at imødekomme de særlige forhold på tegnebrættet og på arbejdspladsen.Disse samlinger er gennemprøvet som stærke, pålidelige og flasketætte.Dette er blot en af ​​de mange grunde til, at forsyningsselskaber og rådgivende ingeniører ved, at duktilt jernrør er den rigtige beslutning.

 

Fordelene ved rørfittings i duktilt jern

For et århundrede siden installerede dedikerede amerikanske ingeniører jernrør for at skabe landets vandsystemer.Dette stærke, sikre og pålidelige produkt har bestået tidens prøve.Moderne duktilt jernrør er lavet til at holde i over 100 år og er et miljømæssigt foretrukket produkt på grund af dets genbrugsindhold, energibesparelser under drift, dets holdbarhed, dets egen genanvendelighed og på grund af engagementet fra duktilt jernrørsindustrien.

Fordelene inkluderer:

  • Det kræver meget lidt vedligeholdelse, når det først er installeret og er designet til at holde i mindst 100 år.
  • Ifølge en nylig rapport fra American Water Works Association er den forventede levetid for moderne duktilt jernrør mindst 105 år.Der er mere jernrør i brug i USA end noget andet rørmateriale, og Ductile Iron Pipe har den længste levetid af noget materiale på markedet i dag.
  • Ductile Iron Pipe har så meget som 90 % genbrugsindhold og er i sig selv et 100 % genanvendeligt materiale.
  • Lavere omkostninger fra øget flowkapacitet fører til betydelige energibesparelser i løbet af rørets levetid i drift.Duktilt jern sparer penge.
  • Den er stærk nok til at modstå de mest alvorlige forhold, fra højtryksapplikationer til tunge jord- og trafikbelastninger til ustabile jordbundsforhold.
  • Det er modstandsdygtigt over for korrosion i de fleste jordarter og kræver typisk kun effektiv, økonomisk polyethylenindkapsling, en løs beklædning standardiseret af American Water Works Association, i aggressive miljøer.
  • Med sin styrke, holdbarhed og konservative design er duktilt jern det foretrukne rør til at beskytte mod overspændinger og øgede trykbelastninger gennem årene.
  • Installationen er nem og sikker for arbejdere, der kan skære og banke på duktilt jernrør på stedet.
  • Duktilt jernrør er robust og modstår skader under håndtering og installation.
  • Den metalliske karakter af duktilt jernrør betyder, at røret nemt kan placeres under jorden med konventionelle rørlokaliser.

沟槽01

沟槽02

沟槽03

沟槽05

沟槽10

Velkommen til at besøge vores hjemmesidehttps://www.leyonpiping.com/at kontakte os!


Indlægstid: maj-06-2021